A nagy nap megmentője: az esküvői szerződés


Egy valódi rémálom, amikor az esküvő napjának közeledtével az addigra már felépített kártyavár laponként kezd össze dőlni!


A szolgáltatók egymás után telefonálnak, csak sorjázzák, hogy mi nem fog működni, milyen változtatásokra lesz szükség, és mi az, ami miatt nem is tudják elvégezni feladatukat…


Ennél még eggyel rosszabb, amikor nem is szólnak előre, pusztán az esküvő napján derül ki, hogy semmi sem úgy van, ahogyan az előre le lett egyeztetve, és a felelősök persze mindig egymásra mutogatnak.

Másik oldalról viszont a tavalyi év ékes példája volt annak, hogy az ifjú párok is rá lehetnek szorítva arra, hogy esküvőjüket lemondják, vagy éppen elhalasszák, rajtuk kívül álló okok miatt.

A Covid sok mindenre rávilágított, többek között arra is, hogy a világ egyik pillanatról a másikra is feje tetejére állhat, és bár ebben az esetben mindig előre kell gondolkodni, mégsem lehetünk benne biztosak, hogy állni is tudjuk majd szavunkat.

Az esküvői előkészületek szinte kivétel nélkül, mindig sok stresszel és aggodalommal járnak, még különleges körülmények nélkül is, ez pedig ahhoz is vezethet, hogy a végére az ifjú pár már csak túl akar lenni élete egyik legfontosabb eseményén, miközben pontosan az lenne a lényeg, hogy az ő számukra az esküvő maradandó és fantasztikus élmény legyen.

Van azonban egy olyan megoldás, ami nagyobb biztonságérzetet adhat, és szavatolhatja, hogy csak nagyon extrém esetben süljön el valami balul úgy az előkészületek, mint a nagy nap során, valamint biztosan megspórolhassuk az esetleges vitás kérdéseket, nézeteltéréseket.

Az esküvői szerződés tulajdonképpen egy részletes, átfogó megbízási szerződés, amit minden egyes szolgáltatóval érdemes megkötni.

Ez a dokumentum taglalja a megállapodás részleteit, a határidőket és a fizetési feltételeket is egyaránt.

A szerződésnek mindenképpen ki kell térnie a lemondási feltételekre is, ami mind a két szerződő fél számára biztonságot nyújthat, hiszen így az a veszély sem fenyeget, hogy a szolgáltató hátrál ki váratlanul a megállapodásból, de az sem marad következmények nélkül, ha a pár gondolja meg magát a megállapodás megkötése után.

Az esküvői szerződést, mint egyébként minden más szerződést is, érdemes alaposan átolvasni, mielőtt aláírjátok!

Sosem szabad elfelejteni, hogy egy szerződés mindig arra szolgál, hogy vitás esetben útmutatást adjon a teendőket illetően, így kifejezetten arra fókuszáljatok, hogy ha bármi balul sül el, mely pontok taglalják a ti érdekeitek védelmét.

A szolgáltatókkal való egyeztetést sokan szeretnék megspórolni, és a nagy nap előtt csak arra összpontosítani, hogy lelküket felkészítsék erre a fontos eseményre.

Ha te is úgy gondolod, hogy inkább egy szakértőre bíznád a szervezést, aki minden kellemetlenséget levesz a válladról, akkor keress engem bizalommal.

Szinte minden lépésben a segítségedre tudok lenni, hiszen számtalan esküvő szervezésében és lebonyolításában vettem már részt!

Olyan speciális szolgáltatásokat is tudunk emiatt nyújtani az esküvői ruhák professzionális biztosítása mellett, mint az autóbérlés, az esküvői smink, vagy például a csokrok, virágdíszek elkészítése.

Így nem lesz szükség arra, hogy külön-külön egyeztess a szolgáltatókkal, megspórolhatod az időt és az idegeskedést is, én mindent kézben tartok helyettetek.

Így pedig biztos lehetsz benne, hogy a nagy nap számodra csak a boldog pillanatokról, a beteljesült álomról, egy igazán csodás eseményről fog szólni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük