Az esküvői autónak nem csak szépnek, de praktikusnak is kell lennie!

Az esküvő egyik legmeghatározóbb és egyben legmeghatóbb pillanata is egyben.

Az esküvő egyik legmeghatározóbb és egyben legmeghatóbb pillanata is egyben.

Megérkezik a menyasszony az esküvő helyszínére.


Mindenki lélegzet visszafojtva várja ezt a pillanatot, talán ez az esküvő első libabőrös pillanata, így nem lehet ennek részleteit a véletlenre bízni.


Nagyon fontos, hogy megfelelőképpen megadjuk a módját az érkezésnek, és a menyasszony mindig figyelemfelkeltő, igényes, alaposan feldíszített járművel közlekedjen, jelenjen meg a helyszínen.


A menyasszonyi autóban zajlik az esküvőre való felkészülés utolsó, záró időszaka.

A menyasszony itt gondolja végig magát az esküvőt, próbál megnyugodni izgatottságából, ráhangolódni az eseményre és beleélni magát az elkövetkező évek gondtalan boldogságába.

Ez az ara utolsó egyedülálló útja, kétségkívül nagy jelentőségű hát ez a momentum!

Bár a menyasszonyi autó legtöbbször egy szép jármű, ez önmagában még nem elég.  

Hagyományosan a kocsit virággal és szalaggal díszítik fel, ami összhangban áll az esküvő helyszínének díszítettségével, valamint a menyasszonyi csokor hangulatával is egyaránt.

Fontos erre előre gondolnunk, és a virágdíszek, csokrok rendelésekor a szolgáltatóval előre leegyeztetni, mi is az elképzelésünk, és mikor, hol kell lennie a szükséges díszítésnek, hogy az az autóra fel is kerülhessen még az út elött.

Előfordul, hogy van a családban, ismerősi körben valakinek olyan autója, mely alkalmas a menyasszony szállítására, ugyanakkor sok esetben bérel az ifjú pár olyan autót erre a célra, mely egy valódi élményt nyújt és praktikus tulajdonságokkal is rendelkezik.

A menyasszonyi autónak ugyan is alapvetően nagynak és kényelmesnek is kell lennie, nem csak a megjelenése az egyetlen döntő szempont.

Sok menyasszony visel nagy kiterjedésű, abroncsos ruhát, és ebben az öltözékben nem könnyű, vagy egyenesen lehetetlen beszállni egy kis méretű, szűk járműbe.

Emellett sok esetben a menyasszonyi autó szállítja a koszorúslányokat, vagy a menyasszony szüleit is, így a hely nem csak egy, de több személy számára is szükséges lehet.

Felszereltségét tekintve a klíma nyári esküvő esetén szinte elengedhetetlen, hogy a menyasszony és a vele utazók sminkje ne szenvedjen csorbát.

Emellett a dudának is mindenképpen működnie kell, ugyanis a menyasszonyi autó vezeti hagyományosan az esküvői menetet, és ilyenkor a dudaszó elengedhetetlen hagyomány.

Más szempontból pedig a menyasszonyi autó lehet különleges, egyedi, nem hétköznapi járgány is.

Szokás ilyenkor akár veterán autókat, luxus kategóriás gépkocsikat vagy akár limuzint is bérelni, az esküvő és az ifjú pár stílusától, hangulatától és elképzelésétől függően.

A klasszikusabb gondolkodású, romantikus párok választhatnak lovashintót is a célra, ez leginkább vidéken jellemző. A vagányabbak pedig akár motorral is érkezhetnek a helyszínre.

Soha ne felejtsd el, hogy a Te esküvődön Te írod a szabályokat, mindennek úgy kell történnie, ahogy az neked a legkellemesebb és legideálisabb.

A menyasszonyi autót hagyományosan sofőr vezeti, aki lehet a násznép egy tagja, de az esküvő személyzetének része is.

Ha a második opció valósul meg, későbbiekben ő szállíthatja a vendégeket is a lagzi végeztével haza, vagy a szállásra.

Szolgáltatásaink között megtalálható az esküvői autó bérlés is, így, ha segítségre van szükséged ebben a kérdésben, fordulj hozzánk bizalommal.

Ígérjük, hogy megtaláljuk az ideális járművet, mely tökéletesen tükrözi majd elképzeléseidet és valóban boldog perceket tölthetsz majd el benne életed legfontosabb eseménye előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük